שיער לא אורך

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/09/2014 | 21:43 | מאת: גל

שלום ד"ר גינזבורג קוראים לי גל אני בת 22 ואני מתולתלת :) יש לי נשירה מאז שאני זוכרת את עצמי, אני כל הזמן משתמשת במוסים או קרמים ואף פעם השיער טבעי ללא שום חומר.. אני כרגע חיה בשלום עם הנשירה אני חופפת פעם ב3-4 ימים וזו אולי הסיבה שיש הרבה שיער על המסרק (מסתרקת רק אחרי מקלחת) ובעצם הנשירה מצטברת.. אבל אם אתה חושב שיש איזו בעיה אשמח אם תציין ותגיד לי איך לפעול. אני פונה אליך בקשר למשהו אחר- השיער שלי לא אורך! אני חושבת שהפעם האחרונה שהסתפרתי אצל ספר הייתה בערך בגיל 13 ובזמן האחרון אני גוזרת קצוות בערך פעם בחודש.. אני זוכרת שבסביבות גיל 16 השיער עבר את החזה והיום הוא רק בגובה החזה. יש הסבר לדבר הזה!?! איך יכול להיות שהוא התכווץ אם לא הסתפרתי משמעותית מאז התקופה שהיה ארוך יותר? יש פתרון לבעיה שלי? אני לא מצליחה להבין כי הרי השיער חייב לצמוח, אז מה קורה שהאורך נשאר אותו אורך? תודה רבה לך מראש.

15/09/2014 | 10:18 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גל שלום, לא לכל דבר יש הסבר וקורה שהשיער לא צומח מאורך מסויים והלאה. כל זמן שאין לך דילול בשיער משמע המצב טוב ולא מצריך טיפול כלשהו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות