פסוריאזיס בקרקפת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/09/2014 | 15:04 | מאת: אנונימית

אלכס שלום, לאחרונה ביקרתי רופא עור והחלפתי טיפול תרופתי שאני כבר מטופלת בו במשך שנה, הטיפול כלל שימוש בשמפו קוטוזול, צטרימיד, ואלפוסיל, ובנוסף כל יום שימוש בטיפות דיפרוסאליק. כשטופלתי בטיפול זה הייתי חופפת יום כן יום לא ושמה את הטיפות כל יום. הטיפול החדש שלי הוא חפיפה כל יום כשיום אחד כחצי שעה לפני החפיפה אני מורחת על שיער יבש שמפו אלפוסיל, ויום אחר אני מורחת משחה בשם דייבובט כחצי שעה לפני החפיפה על שיער יבש, ולאחר מכן מורידה אותה במקלחת עם שמפו בשם קמדיס. רציתי לשאול אם המצב לא עלול להחמיר בגלל ההפסקה בשימוש הטיפות דיפרוסאליק שהכילו סטרואידים? ובנוסף רציתי לשאול אם זה בסדר להיות חשופה לשמש כשאני משתמשת במשחה דייבובט? והאם כל הטיפולים וההתעסקויות האלה יכולים לפגוע לי בשיער או להאיץ נשירה טבעית? אשמח לתשובה, תודה.

15/09/2014 | 10:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אנונימית שלום, הטיפול שקיבלת הינו טיפול טוב, לא פוגע בשיער ויכולה גם להיות בשמש

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות