נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/09/2014 | 13:58 | מאת: רונית

שלום, אני בת 22 ובחודשים האחרונים החלה לי נשירת שיער. השיער נושר מן השורש ובאופן מדאיג, אפשר לומר שאם אני מסתובבת עם שיער פזור אז הוא פשוט נמצא בכל מקום ועל כל מי שמסביבי. עשיתי בדיקות דם והכל יצא תקין. מימה זה יכול להיגרם? וכיצד אני יכולה לטפל בזה? תודה.

15/09/2014 | 10:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רונית שלום, בעונה זו של השנה רבות מתלוננות על נשירה מוגברת ממש כמו העלים בשלכת. אם המצב לא ישתפר עליך לפנות לרופא עור שבדוק אפשרות של טיפול תרופתי במידת הצורך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות