שימוש בשמפו ניזורל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/09/2014 | 21:44 | מאת: אלמוני

שלום, התחלתי להשתמש בשמפו ניזורל במקביל לטיפול במינוקסידיל. השימוש בשמפו עבורי הוא למטרת מניעת התקרחות, ולא לשימושים האחרים שלו. קראתי המון על כך באינטרנט, והבנתי שישנם מחקרים רבים המציגים שיפור במצב השיער עם שימוש קבוע בשמפו. רציתי לדעת, 1. האם ניתן להשתמש בשמפו זה בצורה קבועה (פעמיים בשבוע) למשך כל החיים? האם יש נזק לטווח הארוך שאני צריך להיות מודע אליו? 2. האם תוחלת החיים של השמפו מתקצרת מרגע הפתיחה ? או שהתאריך תוקף שרשום על האריזה תקף גם אם השמפו נפתח זמן רב לפני כן? (לא מצאתי תשובה בעלון על שאלה זו) תודה רבה!

15/09/2014 | 10:21 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלמוני שלום, אין מניעה להשתמש בניזורל פעמיים בשבוע אך יש להבין שתפקידו לא למנוע נשירה אלא לשמור על הקרקפת מפני בעיות כאלה ואחרות. ניתן להשתמש בו בלי קשר לתוקף.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות