נשירת שיער-בעיית הורמונים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/09/2014 | 02:01 | מאת: אלין

שלום, יש לי נשירה חזקה מאוד, הייתי אצל רופא עור והוא איבחן שהנשירה היא הורמונלית עקב הפסקת גלולות. הרופא נתן לי לקחת תוסף תזונה של HNS של סולגאר . לאחר כמה זמן הנשירה אמורה לחלוף? לאחר שהנשירה תחלוף האם נותר לעשות תוספות שיער? או שזה מזיק לשיער?

15/09/2014 | 07:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלין שלום, הפסקת גלולות עלולה לעשות שיבוש הורמונלי ובעקבותיו נשירה מוגברת אך זה זמני בד"כ.יש מיגוון טיפולים היום לנשירה וכל טיפול לוקח את הזמן שלו. תוספת שיער מזיקה מאד לשיער במיוחד אם הוא חלש ממילא היות ומותחים את השיער או מדביקים אותו וזה גורם רק לבעיה חריפה יותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות