מינוקסי והריון

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/09/2014 | 14:56 | מאת: לפני הריון

שלום אני מתכננת הריון בעוד כחצי שנה. בינתיים התחלתי להשתמש שוב במינוקסי שעזר לי בעבר לנשירה אנדרוגנית. האם אני עושה טעות שאני מתחילה להשתמש במינוקסי כשאני יודעת שאפסיק בעוד חצי שנה? האם אגרום לנשירה חמורה ואולי עדיף לא לקחת כלום? חייבת לציין שלעומת מה שאומרים לא הייתה לי צמיחה מטורפת של שיער בהריון ראשון. הנשירה עכשיו היא נוראית, כנראה עקב הפלה שהייתה לי לאחרונה.

15/09/2014 | 07:07 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, את נוהגת לגמרי נכון שהתחלת להשתמש במינוקסי - כל עוד אינך בהריון אין טעם להפסיק. גם הנשירה המוגברת אחרי הפלה היא הגיונית היות ואת חווה שיבוש הורמונלי שמביא לעיתים לנשירה מוגברת. את המינוקסי תפסיקי רק כאשר תכנסי להריון ואז גם אם אין לך צמיחה מטורפת השיער לא אמור לנשור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות