נשירה מוגברת לאחר חידוש הטיפול ברוגיין קצף

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/09/2014 | 13:30 | מאת: ערן

שלום ד"ר גינזבורג אני בן 35 לפני שנה וחצי התחלתי שימוש ברוגיין קצף על רקע התקרחות תורשתית , השימוש בלם את הנשירה בצורה יפה לאחר מס חודשי שימוש של פעם ביום. לפני 3 חודשים הפסקתי את השימוש ולאחר שזיהיתי נסיגה חזרתי לשימוש של פעמיים ביום + שמפו פליקסיל ומזה כ 3 שבועות אני חווה נשירה חזקה מאד ( משוכנע שזה בגלל הרוגיין קצף) אני לא יודע אם להמשיך להשתמש ברוגיין או להפסיק ואני ממש מוטרד מהמצב.

15/09/2014 | 07:05 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ערן שלום, ידוע כי בתחילת הטיפול עלולה להיות נשירה מוגברת של מספר שבועות אך לאחר מכן זה עובר והשיער צומח חזק יותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות