שתי שאלות קצרות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/09/2014 | 14:23 | מאת: אלעד קורן

שלום, אני בן 39 וסובל מדילול שיער מסוים כבר שנים ונסיגת שיער מסוימת. למרות ששיערי במצב לא רע יחסית. 1. במשך חודשיים אני נוטל חצי כדור פרופסיה ביום (קרי, חצי מיליגרם ביום). אני עושה זאת, כיוון שאני מעונין להתחיל בקטן, בהדרגתיות, ואף לאמוד את האפקטיביות של חצי כדור במקום כדור אחד ביום. בנוסף אני לוקח כדור אחר ממשפחת "פרוזאק" אז אני מעדחף לא להעמיס על גופי יותר מידי. איני רואה תוצאות עדין (כעבור חודשיים). כמה זמן עלי לחכות? 2. אני מעונין לרכוש פרופסיה. אין לי חברות בקופת חולים בארץ (איני תושב) לכן עלי ללכת לרופא פרטי. איזה רופא עלי לפגוש כדי לקבל מרשם? רופא משפחה מספיק? (זה יעלה לי פחות מלפגוש רופא עור פרטי אני משער.)

15/09/2014 | 06:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלעד שלום, אני לא מאמין שמינון של חצי כדור יעשה את העבודה - הפרופסיה אמורה לעצור את הנשירה תוך 3-6 חודשים. אתה יכול לבקש את המירשם גם מרופא משפחה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות