נשירה וניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/09/2014 | 18:09 | מאת: רון

שלום ד"ר רציתי לשמוע חוות דעת מבעל מקצוע לגבי טענה שאחרי ניתוח תיתכן נשירה. בזמן האחרון אני חווה נשירה פתאומית מוגברת וחריגה של השיער שדיי מדאיגה אותי. שמעתי מאנשים שכמה חודשים אחרי ניתוח תיתכן נשירה. בתחילת חודש מאי עברתי ניתוח באף. אני אמנם בפעילות רגילה אבל גם עכשיו 4 חודשים אחרי מגע ישיר באף עלול להכאיב. אני בן 24 ורציתי לדעת אם יכול להיות שזה באמת נכון והנשירה הזו היא תופעת לוואי מהניתוח של מאי? ואם כן כמה זמן עד שהנשירה תיעצר? האם שיער חדש יגדל או שהדלילות תישאר? תודה.

03/09/2014 | 18:39 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רון שלום, ניתוח עלול לגרום טראומה מסויימת שמביאה לנשירת שיער מוגברת אבל זה נכון יותר אצל נשים וזה בד"כ מצב זמני והשיער חוזר לצמוח. סביר להניח שאתה נושא את הגן של ההתקרחות והניתוח אולי האיץ את התהליך. ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות