שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/09/2014 | 18:27 | מאת: מישהו

משהו לא מובן בסטטיסטיקה של המתקרחים,טוענים ש 30 % מבני 30 סובלים מהתקרחות על רקע גנטי ו 50% מבני ה 50. ו 60% מבני 60. זה פשוט לא הגיוני המחקרים האלו שגויים,תסביר לי דבר פשוט בן אדם בן 50 עם שיער מלא ללא מפרצים וללא דלילות לא יכול להתחיל להקריח כתוצאה מהתקרחות גנטית. סביר להניח שלא באמת 30% מבני ה -30 אלא יותר אחוז מקריחים מהם רק שחלקם בשלב כזה שלא כל אחד חושב שהוא מקריח ומה שקורה בפועל ש50% אחוז מהם בשלב כלשהו של התקרחות מוקדמת או איטית מאד יכול להיות דבר כזה?

02/09/2014 | 10:45 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מישהו שלום, אני בהחלט מסכים איתך שבני ה-30 מתקרחים באחוזים גבוהים יותר מ-30%. אבל גם בני ה-50 וה-60 מאבדים תמיד שיער בשלב זה או אחר של חייהם כתוצאה מהזדקנות של השיער וכד' כך שיכול להיות שמדובר בשלב ראשוני של התקרחות על רקע גנטי כי גם הזדקנות של השיער מופעלת על רקע גנטי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות