פרופסיה - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/09/2014 | 16:17 | מאת: יוחאי

שלום דוקטור! ראיתי שהפרסומים לגבי התרופה בפורום הם די ישנים ורציתי לקבל מידע לגבי תופעות הלוואי. אני בן 22 והתחלתי לקחת את התרופה על מנת לעצור דילול השיער. מה לגבי תופעות הלוואי שמדברי עליהם? בעיות בפקוד הזרע, תחושה של ריחוף וכו... האם למרות תופיות לוואי הללו מומלץ לקחת את התרופה? מה בכלל הסיכויים שהתסמינים האלה יופיעו אצלי? תודה מראש!

02/09/2014 | 10:04 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יוחאי שלום, אני רואה הרבה מאד מטופלים שנוטלים פרופסיה ומרוצים מהתוצאות ללא תופעות לוואי. באינטרנט כותבים הרבה דיס אינפורמציה. מחקרים אומרים שפחות מ-2% מדווים על ירידה בחשק המיני ואם זה קורה מפסיקים והתופעה חולפת. יש הרבה השפעות פסיכולוגיות בנושא. הפרופסיה מקובלת בעולם כולו ומשתמשים בה מליוני גברים מרוצים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות