רוגיין מיניקוסדיל 5% קצף

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/08/2014 | 21:47 | מאת: רוני

שלום אני בן 24 סובל מזקן דליל מורח רוגיין קצף על הפנים למטרת עיבוי הזקן השאלה שליי (יותר נכון שאלה יותר בשביל אישתי) השאלה בזמן שאני מורח את הקצף על הפנים תוך כמה זמן זה נספג בערך כך שלא יהיה חשש שהחומר יעבור לפנים של האישה נגיד כי החשש שלה שזה יגרום לה אולי תופעות לוואי של שיער בפנים.האם יש בסיס לכך תודה מראש

27/08/2014 | 10:12 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רוני שלום, יש למרוח את המינוקסי לפחות שעה לפני המפגש עם האשה או עם הכרית במיטה כדי שלא ייספג ויעבור לפנים של האשה או לכרית ומשם למקומות אחרים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות