שאלה על מספר תכשירים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/08/2014 | 03:28 | מאת: עומר

שלום דוקטור, ברצוני לשאול אותך על טיב השימוש במספר תכשירים שיצא לי להתקל בהם: הראשון הוא שמפו 'רוויטה' - האם השמפו הזה יכול לעזור? שנית - מהו הדקל הננסי? איך צורכים אותו והאם הוכח מחקרית? הבנתי שחומצת האמינו 'ל-אריגין' יכולה להיות יעילה לטיפול במניעת התקרחות, האם גם לטיפול זה יש הוכחות מחקריות? יצא לי לשמוע על MSM, האם תוכל להסביר בקצרה מהו? אני משתמש במסרק מחטים ומשתמש בRogain פעמיים ביום. כיצד אוכל להוסיף ולייעל את הטיפול של רוגיין? על מה היית ממליץ? סליחה על ריבוי השאלות, אני פשוט קצת בפאניקה ומעוניין למקסם את הטיפול כמה שאפשר. אני מודה לך מראש על העזרה האדיבה. תודה, עומר.

25/08/2014 | 08:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עומר שלום, כל הדשאלות שלך נוגעות לתוספי מזון שלא הוכחו כעוצרי נשירה ואני כרופא מאמין בתרופות שעברו מחקר רציני והוכחו כיעילות. שום שמפו לא עוצר נשירה - תפקידו של השמפו לטפל בהגיינה. ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור לגבי שילוב של פרופסיה שנחשבת לתרופה היעילה ביותר.

26/08/2014 | 17:14 | מאת: ריקי

של חברת הובנר. קראתי לא מעט על התפקיד של צורן בכל מה שקשור לבריאות השערה והעור. לא יודעת אם זה מתאים לגברים, אבל מניחה שאפשר לברר. לגביי שמפו- מסכימה בהחלט עם הרופא, זה בשביל ניקיון בעיקר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות