פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/08/2014 | 13:59 | מאת: שלומי

אני כבר שנה וחצי עם פרופסיה ו עדיין ישנה נשירה לכל אורך התקופה של לקיחת התרופה. אני במתח וחרדות מתמשכות. שאלתי היא האם במקרה שלי הפרופסיה לא עוזרת , כי אולי הבעיה אצלי לאו דווקא תורשתית ו/או גנטית. מה עליי לעשות ?

25/08/2014 | 08:11 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלומי שלום, כ-98% מהגברים המתקרחים סובלים מהתקרחות על רקע גנטי הורמונלי. אני מקוה שעשית תמונת סטילס לפני שהתחלת את הטיפול בפרופסיה כדי שתוכל להשוות את מצב השיער לפני הטיפול ולאחר שנה וחצי כי אם לא עשית לא תמיד ניתן להבין ולראות את ההבדל. הפרופסיה עוזרת ב-80% מהמקרים לעצירת הנשירה אך כמובן יש גם את 20% הנותרים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות