השתלת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/08/2014 | 02:26 | מאת: בן

דר שלום רב , אני סובל מדלילות בגבות כבר שנים רבות .. ואני מעוניין לעבור השתלת שיער בגבות לפני שנה וקצת עשיתי semi micro art permanent makeup בגבות וטוענים שזה מחזיק ל 3 שנים . אני שנה אחרי והצבע כמעט ירד . זוהי מחט שחודרת לעור עמו קעקוע אבל זה לא קעקוע .. זה עדין יותר וטבעי . וזה גם לא קבוע כמו קעקוע . השאלה שלי , האם אני יכול לעבור השתלת שיער בגבות אפילו שעשיתי את זה לפני שנה ? תודה רבה דר אלכס גינזבורג

24/08/2014 | 13:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

בן שלום, ניתן לעשות השתלת שיער על מיקרופיגמנטיציה.

24/08/2014 | 14:52 | מאת: בן

דר שלום רב תודה רבה על התגובה אבל לא ממש הבנתי מה מיקרופיגמנטציה , האם זה צבע קבוע בגבות ? אני רוצה רק להיות בטח שאני יכול לעשות השתלת שיער בגבות לאחר Semi micro art permanent makeup על הגבות . תודה רבה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות