נשירת שיער בהריון

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/08/2014 | 12:07 | מאת: א

ד"ר גינזבורג שלום רב, אני מטופלת שלך וניסיתי לקבל פרטים בנוגע לשאלתי דרך המרפאה, אך טרם חזרו אליי. בעזרת הטיפול שנתת לי עצרה הנשירה (זריקות בי12, נטילת בי6 ולאחר מכן נטילת חומצות אמינו). עם כניסתי להריון, הפסקתי את הטיפול לחלוטין. אני בחודש חמישי, נוטלת ברזל, חומצה פולית, מולטי ויטמין ומקבלת שוב זריקות של בי12, עקב מחסור שהתגלה בבדיקות דם (שזה מוזר, לא?) יש לי נשירה איומה מהשלב בו נכנסתי להריון והפסקתי את הטיפול. חשבתי שהנשירה תחל לאחר הלידה וכרגע אמור להיות שלב של צמיחה .. שאלתי, האם יש טיפול שניתן לעשות בזמן הריון או שאין מה לעשות ועליי להמתין חודש לאחר הלידה ? תודה רבה, א.

19/08/2014 | 10:39 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

א שלום, אין טיפול שניתן לעשות בזמן הריון - עלייך להגיע אלינו חודשיים לאחר הלידה וממליץ לך לתאם כבר תור באמצעות המוקד של קופת החולים במידה ואת מטופלת שלי מאחת הקופות איתן אני עובד.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות