תופעות לוואי משימוש במינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/08/2014 | 10:35 | מאת: א

שלום רב, אני 8 חודשים אחרי לידה עם נשירה מטורפת ולפני חודש וחצי התחלתי להשתמש במינוקסי..בינתיים זה לא עזר לצמיחת השיער בראש אך גרם לצמיחת שיער מוגברת בכל הגוף ולצמיחת שיער במקומות שלא היה בהם שיער (בכל הפנים בידיים..) כעת הפסקתי את השימוש, האם שיערות אלו ינשרו ויפסיקו לצמוח בשל הפסקת השימוש או שיש צורך בהורדה מעכשיו לאורך כל הזמן? בתודה מראש!!!

19/08/2014 | 08:37 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

א שלום, בדרך כלל כל עוד שומרים על הכללים של לשטוף ידיים היטב לאחר כל שימוש ולא לשים לפני השינה כדי שלא ייספג בכרית המינוקסי לא מצמיח שיער במקומות לא רצויים. אך יש כמובן יוצאים מן הכלל ואולי זה מצבך. אני משער שעם הזמן השיער המיותר ינשור היות וצמח רק בגלל פעילותו של המינוקסי. הזמן יתן את התשובה המדוייקת..

19/08/2014 | 13:32 | מאת: א

תודה ד"ר, אך האם מנסיונך עם מטופלות אחרות שערות אלו אכן נושרות? ואם כן באיזה טווח זמן? תודה רבה!

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות