שיבוט+שיכפול שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/07/2014 | 23:46 | מאת: יניב

שלום דוקטור, לאחר תחקיר שעשיתי הבנתי שבעולם כבר התחילו להשתמש בשיכפול זקיקי השיער והשתלתם על מטופלים אבל כמובן שהמחיר הוא אסטרונומי... וגם הבנתי שגם התחילו לשבט זקיקים ( מזקיק אחד יצמחו 3-4 שיערות) וגם בזה התחילו להשתיל על לקוחות וגם זה מחיר אסטרונומי .... תוכל לתת לי קצת מהידע שלך מה ידוע לך על הדברים שאמרתי ואיפה הם עומדים בדיוק? והאם אתה תתחיל גם לעשות השתלות מהסוגים שנאמרו?

04/08/2014 | 21:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יניב שלום, זה לא נכון שיש כמה רופאים שכבר מבצעים השתלות כאלה - אני נמצא בכל כנס בעולם שקשור להשתלות שיער וידוע ומדובר בכנסים אלה שיש כמה מרכזים שעובדים חזק על הנושא אך עדיין השיער צומח לכל כיוון ויש מספר בעיות טכניות שלא נפתרו. נקוה שבעתיד הלא רחוק תהיה פריצת דרך אך עדיין זה לא קרה...

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות