מריחת שום

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/07/2014 | 20:26 | מאת: ראובן

דוקטור שלום , מרחתי שום פעמיים על איזור המפרצים יום אחרי יום למשך עשר דקות והשארתי עם זה לךא שטיפה בכל אחד מהפעמים למשך שעה .נאמר לי שזה מונע נשירה או מעודד צמיחה מחודשת של שיער באיזורים מתים, לאחר יומיים שהריח היה בלתי נסבל הפסקתי עם זה. האם יכול להיות שזה עשה אצלי פעולה הפוכה ועודד אצלי את הנשירה? ולאחר שבוע וחצי שלא מרחתי את השום עדיין כשאני מזיע בשמש נידף ריח של שום מהראש.. תודה מראש.

27/07/2014 | 10:08 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ראובן שלום, זהו אחד מהמיתוסים שעברו מן העולם - לשום אין כל השפעה לטובה או לרעה על השיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות