דיאנה+מינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/07/2014 | 16:32 | מאת: רינה

שלום ד"ר. אני בת 30 במשך 7 שנים אני משתמשת במינוקסי 5 פעם ביום ונוטלת גלולות דיאנה. לדעתי חל שינוי לרעה במהלך השנים אך אחרים טוענים שלא. (הייתי אצלך וראינו תמונות לאורך השנים ואכן אמרת כי אין החמרה). אני רוצה להפסיק את הגלולות (לא לצורך הריון) האם יש חשש לנשירה מסיבית? קראתי במקומות מסויימים שלעיתים גלולות גורמות לנשירה ואני אכן מרגישה ששערי נושר (כל הראש הרבה פחות מלא- אתה הסתכלת רק על קדמת הראש). מתלבטת מאוד מה לעשות???

27/07/2014 | 10:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רינה שלום, הפסקת גלולות עלולה לעשות שיבוש הורמונלי ולגרום לנשירה מוגברת זמנית. ההחלטה היא שלך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות