נשירה עקב פרופסיה?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/07/2014 | 00:41 | מאת: רמי

שלום, אני לוקח פרופסיה מעל 3 חודשים. לאחר כחודש וחצי שמתי לב שהנשירה שלי התחזקה בצורה ממשית, עד כדי כך שאני מגיע למצב של (להערכתי) 300+ שערות ביום. בוודאות לא היתה לי נשירה כזו חזקה לפני כך (במשך ה-3 שנים שאני משיר), אפילו לא קרוב לכך. האםיתכן שהגוף שלי לא מגיב טוב לפרופסיה? האם כדאי לתת לתרופה עוד כמה חודשים או אם בחודש הרביעי אין שיפור ולדעתי המצב רק מרע, עדיף להספיק לפני שעוד נזק יגרם?

22/07/2014 | 05:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רמי שלום, הפרופסיה מפסיקה ב-80% מהמקרים את הנשירה לאחר 3-6 חודשי טיפול. הפרופסיה אינה מגבירה את הנשירה אבל סביר להניח שעדיין לא החלה להשפיע. יש להשתמש בה לפחות שנה כדי לבדוק את יעילותה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות