השתלת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/07/2014 | 03:52 | מאת: עידן

היי, הבנתי שיש כיום שתי שיטות להשתלת שיער ובאחת מהם לא נשאר צלקות כלל השאלה היא אחרי הניתוח הבנתי שהאזור שאליו הושתלו השערות קצת אדום ומדמם עכשיו כמה זמן לוקח לסימנים האדומים ולפצעים שנותרו מהניתוח להיעלם? ותוך כמה זמן מסיום הניתוח אפשר לחזור לשגרה ולעבודה? ושאלה אחרונה אחד הלבטים שלי הוא בעניין הכלכלי אני מקריח מעט מאזור המפרצים לא מדובר בשטח גדול מידי משהו כמו שני אזורים מרובעים של ארבע סנטימטרים על שתיים עכשיו רציתי לקבל הערכה (אפילו הגסה ביותר רק שאני אדע פחות או יותר מה הטווח) של כמה יעלה לי הכל (אני מדבר על השיטה שבה אין צלקות בכלל) תודה

22/07/2014 | 05:11 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עידן שלום, תהליך ההחלמה לאחר כל השתלה בשתי השיוטת הינו שבוע לערך - בשבוע זה ישנם פצעים שהופכים לגלדים ונופלים כאמור לאחר כשבוע, זה הזמן בו ניתן לחזור לשיגרה. במידה וניתן ללכת עם כובע לענייני היום יום אין צורך להשאר בבית, הכובע מכסה את הפצעים ולא מזיק. מחירים ניתן לקבלך בשעת הייעוץ שהינו ללא תשלום.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות