האם פאה גורמת לנשירת שער?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/04/2014 | 15:38 | מאת: שולי

שלום, מזה כמה שנים שיש לי נשירה מסיבית שמותירה אותי כמעט לא שער. ניסיתי המון טיפולים, טיפות בקרקפת, מסכות מיוחדות וכדורים שום דבר לא עוזר. המצב כל כך החמיר עד שלא נעים לי לצאת לרחוב, חשבתי על השתלת שער אבל אני חוששת ונראה לי שאני מוותרת על האפשרות הזו. חשבתי אולי לשים פאות ככה לפחות אני ארגיש יותר נוח בין אנשים, אבל אני חוששת שפאה תאטום לי את הקרקפת ותגרום לשער שנותר לי לנשור, אני מתכוונת לפאה סגורה משהו כמו שיש פה http://www.wigsruslana.com/he/shop/%D7%9E%D7%99%D7%A1-%D7%A4%D7%A8%D7%95/ לא לתוספת שער, האם פאה כזו יכולה לגרום לנשירה נוספת של השער?

24/04/2014 | 10:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שולי שלום, פאה לא גורמת לנשירת שיער כמו תוספות שיער שמושכות אותו וגורמות להחלשותו.בכל זאת רצוי לאורר את הקרקפת בבית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות