propecia

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/04/2014 | 21:32 | מאת: חיים

הי בן 43 נטלתי 15 שנה פרופציה, לא צמחה לי בלורית אך לא היתה נשירה מצח גבוה נשאר כמו לפני הטיפול שאלותי: האם ניתן להפסיק?האם זה יכול לגרום נזק של שימוש בתרופה לאורך כל כך הרבה שנים? עד איזה גיל התרופה בטוחה אני יכול להמשיך עד גיל 50-60? הבנתי שיש הרבה מחלוקותלגבי התרופה ואני די חושש שגרמתי לעצמי נזק..

15/04/2014 | 16:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

חיים שלום, אין צורך להפסיק את התרופה - ניתן להשתמש בה כל עוד רוצים לשמור על השיער או עד שתמצא תרופה חדשה. התרופה בטוחה לשימוש וכמובן אושרה הן ע"י ה-FDA האמריקאי והן ע"י משרד הבריאות הישראלי ומליוני גברים בעולם משתמשים בה והביאו תוך כדי לקיחתה ילדים לעולם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות