לוקח פרופסיה כבר כמה שנים ופתאום התחילה נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/04/2014 | 17:54 | מאת: ניר

שלום, אני בן 37, נוטל פרופסיה כ 12 שנים. נראה שעד עכשיו עזר. פתאום, בשבועות האחרונים התחילה הידללות של השיער, בעיקר באזור המפרצים. לא שיניתי שום דבר בתזונה - להיפך, אני מתאמן ומשתדל לאכול בריא. האם יכול להיות שהפרופסיה הפסיקה לעבוד פתאום? מה האלטרנטיבות? אפשר לשלב בין פרופסיה למינוקסי? תודה

13/04/2014 | 09:15 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ניר שלום, הפרופסיה ככלל עוזרת יותר בפדחת ובמרכז הקרקפת ופחות במפרצים, כך שאתה נהנית עד כה מהעזרה שלה אפילו במפרצים.. יש ירידה של כ-10% ביעילות הפרופסיה אחרי מספר שנים אבל עדיין כמובן רצוי להמשיך כי יעילותה רבה. מינוקסי פחות יעיל ותמיד יש את האופציה של השתלת שיער במפרצים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות