נשירה עד גבול התקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/04/2014 | 12:43 | מאת: אילת

שלום אני בת 40 צמחונית מגיל 15 (לא אוכלת דגים ) . בדרכ בריאה תמיד היה לי שיער דק ודליל אך מצבו הולך ונהיה גרוע מודה שבשנתיים האחרונות עשבתי שתי החלקות איני בטוחה לגבי הקשר . מה ניתן לעשות השיער במצב רע ממרכז הראש ובכלל. ואולי המלצות האם המומחה לענין זה הוא רופא עור או שדרושה מומחיות מסוג אחר . תודה

13/04/2014 | 09:02 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אילת שלום, החלקת שיער בהחלט מהווה קשר להתדרדרות במצב השיער בפרט אם גם ככה את מציינת שהינו דק ודליל. עלייך להתייעץ עם רופא עור שזהו סוג התמחותו בין היתר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות