נשירת שיער בעורף והשתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/04/2014 | 05:25 | מאת: אלי

לפני כמה יצים כתבת שמשירה גנטית ממשיכה גם לחלק העורפי. אך אני משתמש בפרופסיה כבר שלוש שנים והיא מיועדת רק לבעיות גנטיות , אז למה לא עוזר לי? האם במצב כזה לא ניתן לבצע השתלה?

10/04/2014 | 08:25 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלי שלום, האיזור התורם ממנו לוקחים שיער לצורך השתלה לא נמצא בעורף אלא בקרקפת התחתונה, כלומר מתחת לפדחת. שיער להשתלה לא נלקח מהעורף, אולי לא התכוונו לאותו מיקום - בשבילי העורף הוא בתחילת הצוואר ולא משם נלקח כאמור השיער. הפרופסיה שומרת בעיקר על החלק המרכזי של הקרקפת ועל הפדחת והאיזור התורם הינו בעל תכונה גנטית שאינו נושר אף פעם ולכן השיער להשתלה נלקח ממנו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות