הפסקת שימוש במינוקסי 2

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/04/2014 | 18:06 | מאת: פרל

שלום בת 53 עם דלילות שיער לפי הרופא גנטי. רופאעור המליץ שימוש במינוקסי 2, לאחר שבועיים של שימוש הרופא המליץ להפסיק לשבוע בגלל גרד וצריבה חזקים.ולחזור להשתמש שוב לאחר שבוע. כעבור שבוע של הפסקה שוב גרד וצריבה ונשירה חזקה מאוד. הפסקתי שוב והנשירה ממשיכה עותר חזק. לפני המינוקסי לא היתה כזו נשירה, מתי הנשירה החזקה אמורה להפסק. תודה

10/04/2014 | 08:18 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

פרל שלום, בתחילת השימוש עלולה להיות נשירה מוגברת, אך תוך מספר שבועות היא חולפת והשיער אמור לצמוח חזק יותר. יש היום מיגוון תרופות להפסקת נשירה, אם תראי שלא חולף תחזרי לרופא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות