פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

06/12/2016 | 06:52 | מאת: רן

האם ניתן לקבל מספר דוגמאות או הנחיות לפרוביוטיקה שניתן לקנות להקלה בבעיות מעי רגיז ועיכול - או לחלופין אם מדובר בסתם שמועה והכמוסות הללו רק עוזרות לכיס היצרנים אודה אם תוכלו להסבירץ תודה

11/12/2016 | 13:53 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום איני בין את משמעות הדוגמיות... פרוביוטיקה מוגרת כתופס תזונה. קיימים סוגים רבים ושונים של פרוביוטיקה, כך שלא ידוע בהרבה פעמים האם הזנים וכמותם אכן מתאיים לIBS כעקרון קיים תכשיר " רפואי" הקרוי VIVOMAXX ששבו קיים מספר רב מאד ל שחיידיקים מזנים שנבדקו ונמצאו יעילים התכשיר אינו נכלל בסל התרופות והינו יקר, אם כח החברה עשויה לתת הנחות מסוימות

12/02/2017 | 13:29 | מאת: מור

איפה ניתן להשיג את הVIVOMAXX ומה המחיר.......................

מנהל פורום מעי רגיש