כאבי בטן תחתונה על רקע סכרת

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

18/10/2016 | 14:22 | מאת: אלי

לד"ר דן שלום רב אני בן 40 סובל ב40 יום האחרונים מכאבי בטן תחתונה ממוקדים מתחת לטבור מהצד הימני עד לטבור. הכאבים באים והולכים ומוקלים באכילה.ברקע שלי סוכרת טייפ 1 שהתגלתה לפני שנה שבעטייה אני מזריק באיזור הטבור 20 יחידות לנטוס {טווח ארוך} ובמידת הצורך הומולוג {טווח קצר},בבדיקת הALT (תפקודי כבד) היתה בעל ערך 55 האם יכול להיות שההזרקה גורמת לכאבים? האם יתכן וזה פנקראטיטיס/כאב בכיס מרה? האמת שרציתי לקפוץ למרפאתך כבר בשישי הזה,ב21/10 אודה מאוד לתשובתך, אלי

20/10/2016 | 14:35 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום קיימים גורמים מרובים לכאב בבטן ימנית. במידה והכאב ממוקם לאזור ההזרקה ומופק בלחיצה מקומית, אכן יתכן שמקורו בהזרקה או בזיהום מקומי כמובן שלא ניתן לאבחן במדיה זו ממליץ להבדק על ידי רופא משפחה\גסטרו לשם קבלת טיפול

מנהל פורום מעי רגיש