בעיות ביציאות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

28/09/2016 | 11:19 | מאת: אורטל

שלום רב, יש לי בעיות בקיבה לאחרונה. לפני כחודשיים סבלתי משלשולים במשך שבועיים שלאחר מכאן התחלפו ביציאות מאוד קשות שגרמו לי לפיסורה. מאז הפיסורה החלימה והיציאות חזרו לסדרן. אבל נשאר דבר אחד של עובר- בניגוב הצואה נראית הפרשה רירית, מזה כחודשיים כבר שזה ככה. בנוסף, יש לי הפרשות מהנרתיק לבנות סמיכות. קראתי קצת והבנתי שיכול להיות שזו קנדידה שהתפשטה לשני הכיוונים? איך אני יכולה לבדוק ממנה אני סובלת ? בת 28 בריאה בדרך כלל וילדתי לפני כחמישה חודשים. תודה רבה מראש.

29/09/2016 | 22:53 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום קנדידיה אינה קשורה לתסמינים אבל אין ספק שנדרש בירור, ואולי גם קולונוסקופיה פני למומחה ליעוץ

מנהל פורום מעי רגיש