מעי רגיש, קושי בהתרוקנות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

23/09/2016 | 14:15 | מאת: דני

שלום בן 43 לפני 20 שנה בתקופת סטרס החלו מדי פעם כאבי בטן ושלשולים ואובחן מעי רגיש עם נטיה לשלשול. עם הזמן למדתי לחיות עם זה בסדר וברגע שהורדתי כמה מאכלים בעייתים רוב הזמן מסתדר. נוסע לחול, מטייל, עובד כמרצה ורוב הזמן זה לא הגבלה משמעותית פרט לתקופות של סטרס חריג או אם אכלתי משהו בעייתי. מזה כ 3 חודשים יש לי תופעה חדשה קושי בהתרוקנות. מדי יום צריך לשירותים כרגיל, בשעות הבוקר, מתיישב והיציאה מתחילה לצאת ומגיעה כמעט לפתח פי הטבעת ( יכול לחוש אותה עם קצה האצבע קצת פנימה ) אבל כאילו הצואה "נתקעת" ולא זזה בתוך הרקטום. הצואה לא קשה אלא רגילה לפעמים אפילו קצת רכה אבל זזה מאוד לאט ומדי יום זה נתקע כשעה ברקטום מאוד לא נעים עד שזה יוצא. היו גם מצבים של 5-6 שעות נתקע. וכבר כמה פעמים הוצאתי את זה עם האצבע לאט לאט. רופא המשפחה הכניס לי אצבע בדק את הרקטום ואמר שתקין. מה יכולה להיות הסיבה? מה עושים?? זה ממש מקשה עליי את איכות החיים תודה רבה

23/09/2016 | 14:17 | מאת: דני

דם סמוי תקין לפני חודשיים כל בדיקות הדם תקינות US בטן תקין באחרונה

מנהל פורום מעי רגיש