סובל ממעי רגיש עם עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

24/07/2016 | 01:18 | מאת: יעקובי

אני סובל ממעי רגיש כבר 8 שנים באופן רציף שפרצה בהפתעה , הטיפולים היחידים שעזרו רק הפחיתו את הסימפטומים לזמן מוגבל אבל מדי פעם מתעוררים ואז מעלים מינון שזה הקולוטאל והמשלשלים למיניהם כמו חלב מגנזיום ונורמלקס , האם יש תרופות חדשות בתחום שיצאו שיש להם השפעה על כל הסימפטומים ? ושמעתי באיזו תוכנית שהתסמונת בדכ נוטה להתמתן עם הזמן והגיל ולדעוך ,כנראה שלא במקרה שלי היות והיא פעילה כמו פעם במשך 8 שנים רצוף

24/07/2016 | 22:54 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום בקרוב תרשם בארץ תרופה חדשה- אטמיטיזה- המתאימה לטיפול בתסמונת מעי רגיז מלווה בעצירות היא פועלת גם בהיבט הכאב וגם בהיבט העצירות

25/07/2016 | 21:26 | מאת: יעקובי

למיטב הבנתי זוהי ה AMITIZIA האם התרופה החדשה הזאת יכולה להחליף גם חולי מעי רגיש שנוטל תרופות אנטידיכאון לטיפול בכאב כי לי רשמו אנטי דיכאון היות והכאב אצלי הוא קבוע ולא בא והולך . הבעיה היא התופעות לוואי של האנטידיכאון האלו . בנוסף האם זה יאושר גם לגברים והאם זה יהיה במסגרת סל או שרק יאשרו למכור את זה בארץ ואז המחיר יהיה כמה מאות אם לא אלפי שקלים לקופסה

מנהל פורום מעי רגיש