בבקשה לעזרה, בעיות במעיים כבר שנה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

22/07/2016 | 12:00 | מאת: שלומי

יש לי בעיות במעי קיוותי שאולי תוכלו לעזור לי זה התחיל לפני שנה נידבקתי מהחתולה שלי בתולעים הרגתי את התולעים, אבל מאז נשארו לי בעיות במעי, עצירות, שילשולים, נפיחות, חוסר תחושת התרקונות, עשיתי בדיקות דם ובדיקות דם מתקדמות והראו שהכל בסדר, עשיתי בדיקות צואה שגם הראה שהכל בסדר ושאין טפילים, הלכתי לגסטרולוג, שאמר שאולי זה תסמונת המעי הרגיז הוא רשם לנסות פרוביוטיקה וכלורפיל (שמכיל שמן מנטה) ניסיתי במשך חודשיים אבל לא פתר את הבעיה ניסיתי לשנות הרגליים תזונתיים בין השאר יותר סיבים תזוניים, לא עזר, ניסיתי לקחת נורמלקס וגם לא פתר את הבעיה ניסיתי לקבוע תור עם הגסטרלוג שלי אבל התור הקרוב בעוד הרבה זמן בבקשה תעזרו לי, יש לכם אולי עצה לתרופה אחרת שכדאי לי לנסות? או רעיון לאיזה בעיה במעיים זה יכול להיות מלבד תסמונת המעי הרגיז?

23/07/2016 | 20:45 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום אכן נשמע כמו תסמונת מעי רגיז יש מקום לבירור על ידי בדיקת לחצים בפי הטבעת ואולי גם קולונוסקופיה ניתן לנסות גם טיפול אנטיביוטי בלורמיקס אבל בכל מקרה צריך רופא שינהל וימליץ על הטיפול

29/08/2016 | 10:48 | מאת: שלומי

התור שלי לרופא הוא בעוד הרבה זמן יש תרופות שואלי אתם יכולים להמצלית לבנתיים שיקלו כאלה ללא מרשם

מנהל פורום מעי רגיש