שאלה לגבי קולוטאל כטיפול מניעתי

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

24/06/2016 | 15:21 | מאת: יעקובי

אני לוקח כבר חודשיים קולוטאל 3 פעמים ביום בעקבות מעי רגיש שסבלתי ממנו שנה והתרופה די עזרה ,מדי פעם לוקח קלונקס שגם עוזר , כרגע כבר חודשיים שאני מרגיש טוב בלי כאבים או הפרעה ביציאות ,השאלה שלי האם לקולוטאל יש גם טיפול מניעתי במינון של כדור ליום או 3 כדורים ליום וצריך לקחת אותו כל הזמן כדי למנוע חזרה של התסמונת או שאין לזה יתרון קליני , או שלוקחים אותו רק כשיש כאבים והתסמונת חוזרת - כי הבנתי שזה כרוני לכל החיים ?

25/06/2016 | 19:31 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום קולוטל אינו טיפול מנעתי זהו טיפול סמפטומטי, ואין הרבה טעם ליטול אותו כאשר אין תסמינים של כאב

מנהל פורום מעי רגיש