מעי רגיז....

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

26/07/2015 | 17:37 | מאת: יניב

יש לי מעי רגיז לא קיצוני כשאנ יכול לחיות איתו אבל בדרך כלל לא מתרוקן לי כל הצואה.יש לי גם ירידה בחשק המיני ואני כמעט בטוח שזה בגלל זה.האם זה יכול להיות? והאם כדאי לטפל ואיך?

27/07/2015 | 22:11 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום ניתן לסייע לך בנושא ההתרוקנות. יש לבצע בירור על מנת להבין מה הסיבה לבעיתך זוולפעול בהתאם לגבי נושא הירידה בחשק המיני- לא בטוח זה קשור דוקט לקושי בהתרוקנות, אבל תסמונת מעי רגיז קשורה במקרים רבים להפרעות אחרות מציע שתפנה לאורולוג לבירור בעיה זו

מנהל פורום מעי רגיש