גיהוקים,בחילות,כאב בטן

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

25/02/2015 | 23:10 | מאת: מאיה

היי אני בת 24, אובחנתי עם מעי רגיז. מזה כמה ימים שאני מרגישה שאני מלאה בגזים, נפיחות בבטן והמון גיהוקים. בנוסף הכאב שאני רגילה אליו קיבל קצת אופי שונה, משהו יותר צורב בבטן העליונה- הוא מתחזק בעיקר בזמן ארוחה ואחריה, לאחר מכן נרגע ומתגבר שוב בשעת רעב. אני כבר יודעת מה מקל עליי עם הכאבים של מעי רגיז, אבל התחושה של הכאב השורף, עם הבחילות, עם תחושה של צרבת ויציאות מרובות (אפילו בשבילי בתור מישהי עם מעי רגיז) וגיהוקים לא ברורה לי. מה יכול להקל עליי ומזה יכול להיות?

יש לברר את הסיבה לתלונות במסגרת ביקור במכון גסטרו ושיחת רופא. יש לבצע בדיקות דם מקיפות וגסטרוסקופיה, בהמשך ולפי התוצאות של הבירור יש להתאים טיפול.

מנהל פורום מעי רגיש