נפיחות תמידית בבטן

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

24/02/2015 | 16:12 | מאת: ללי

שלום רב, הנני סובלת מנפיחות תמידית בבטן. עשיתי בדיקת קולונוסקופיה לפני כשנתיים וגילו שיש לי דלקת כרונית. קיבלתי טיפול ברפאסאל והדלקת עברה. עשיתי בדיקת אולטרסאונד בטן לפני כשבוע והבדיקה יצאה תקינה. הנפיחות בבטן מאוד מעיקה עלי ואני סובלת גם מעצירויות. מה את מציעה לי לעשות?הנפיחות בבטן תמידית ללא קשר למה שאני אוכלת. לתשובתך אודה

יש לברר את הסיבה למצבך במסגרת ביקור במכון גסטרו ושיחת רופא במרפאה למחלות מעי דלקתיות. פורום זה מיועד למעי רגיש. עמך הסליחה.

מנהל פורום מעי רגיש