מוטיליטי דיסורדר ומוטיליום

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

26/01/2015 | 15:41 | מאת: אולגה

שלום רב,מקווה שתוכלו לעזור לי..אובחנתי כסובלת motility disorder לאורך כל מערכת העיכול ועקב כך נרשמה לי תרופה בשם מוטיליום,רציתי לשאול האם יש סיכון כלשהו בתרופה הזאת כי לפי מה שראיתי בעלון לצרכן היא יכולה לגרום להפרעות קצב ואף למוות לבבי..,דבר סוסף ,אני לוקיחת ציפרלקס נגד דיכאון וקראתי שיש להמנע מלקחת מוטיליום כשלוקחים אותו? אני ממש לא יודעת מה לעשות,נורא פוחדת לקחת את התרופה..תודה לכם מראש על התשובה ,אולגה

מוטיליום נחשבה לתרופה בטוחה. מאידך קיימת אזהרה חדשה לגביה לאור השפעתה על קיצוב הלב. השילוב עם ציפרלקס אכן בעייתי, מציע להמשיך בציפרלקס בלבד. תוכלי לחזור ולהתייעץ עם רופא גסטרו במרפאה שבאזור מגורייך לגבי הצורך בתחליף למוטיליום.

מנהל פורום מעי רגיש