פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

01/10/2014 | 06:33 | מאת: רון

הבנתי שפרוביוטיקה יכולה לעזור אבל איך יודעים מה לקחת? מדובר במוצרים יקרים להחריד וכל אחד עם מינון שונה וחידקים שונים. איך יודעים מה המינון שצריך כדי שזה בכלל יהיה אפקטיבי ולא שסתם זורקים כסף ואותה שאלה לגבי סוגי הזנים. בנוסף כמה שמן יש לתת לזה כדי לדעת אים יש אפקט או שזה מיותר?

אתה צודק, בנוגע לנושא זה רב הנסתר על הגלוי, מוצרים המכילים יותר זנים עדיפים על דלים. כרגע מתנהל מחקר בארץ על מוצר הנקרא ביו 25, שאמור לשפוך אור על הנושא, מציע להמתין

מנהל פורום מעי רגיש