נשיכת חתול רחוב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

04/10/2015 | 11:35 | מאת: אילן

שלום, אני גר בכרמיאל ולפני בערך שבוע וחצי האכלתי חתול רחוב שהחליט לנשוך אותי בכף היד. העור לא נפצע ולא ירד דם, אם כי היה סימן אדמומיות קלה (דומה למה שמופיע בשריטה למשל, אבל כאמור, לא היה דם). שטפתי את המקום במים וסבון בערך חצי שעה אחרי הנשיכה. האם יש מקום לדאגה? תודה רבה, אילן.

06/10/2015 | 07:22 | מאת: ד"ר יובל סמואל

שלום אילן. באופן תאורטי אם אין פצע חדירה אז לרוב אין סיבה לדאגה. במידה ואתה לא בטוח אם היתה חדירה או לא אז יש לפנות בבהילות לקבלת חיסון אנטי טטנוס וחיסון כנגד מחלת הכלבת. שבטע טוב

מנהלי פורום וטרינריה