חיסון חתולת חצר

דיון מתוך פורום  וטרינריה

03/07/2015 | 17:30 | מאת: לינה

שלום, חתולת חצר חמודה אימצה אותנו. מזה כשבועיים אנחנו נותנים לה אוכל, מים וליטופים. היא נראית חתולה בוגרת. חשוב לי לחסן אותה נגד כלבת. אם אשים אותה בכלוב ואביאה לוטרינר לחיסון, האם זה יפגע באמון שלה בנו וברגע שאחזיר אותה ואשחרר אותה היא כבר לא תבוא אלינו יותר? האם יש דרך אחרת שמומלץ לחסנה, כמו להביא וטרינר אלינו במיוחד שיחסן אותה?

05/07/2015 | 16:19 | מאת: ד"ר יובל סמואל

שלום לינה את יכולה לנסות לזמן וטרינר לחסן אצלכם, הבעיה היא שהרבה פעמים בדיוק כשהוטרינר מגיע חתול הרחוב נעלם.. אופציה נוספת היא לנסות לעשות את החויה כמה שיותר חיובית, מלווה במזון טוב וחטיפים. המון בהצלחה

מנהלי פורום וטרינריה