פקינזית ללא מחזור

דיון מתוך פורום  וטרינריה

27/01/2015 | 11:38 | מאת: רימה

שלום, יש לי כלבה פקינזית והיא בת שנתיים וחצי, מאז שהבאתי אותה היא קיבלה מחזור רק פעם אחת. האם זו סיבה לדאגה ? ויש לה חזה אחד שהוא קצת מוגלתי, שמתי לה תקופה משחה וזה החלים קצת. תודה

27/01/2015 | 13:02 | מאת: ד"ר יובל סמואל

רימה שלום לעיתים יש ייחום שנקרא ייחום סמוי בו לא רואים את כל הסימנים הרגילים. כלבות מתייחמות 3 פעמים במהלך שנתיים בממוצע. במידה ויש דלקת בעטינים יש ללכת לרופא שיעשה בדיקות ויחליט על טיפול במידה וצריך

27/01/2015 | 15:39 | מאת: רימה

תודה רבה על התגובה המהירה, אבל יש לי שאלה לגבי מאכלים שלכלבה מומלץ לאכול, היא אוהבת אוכל ברמות שאי אפשר לתאר ובמיוחד אוכל ביתי, לא משנה מה אני אוכלת (תפוח,מלפפון, בשר, עוגה .. ) היא רוצה לאכול גם והיא עושה פרצופים שאני מרחמת עליה :( האם יש איזשהם מאכלים שאני יכולה לתת לה ? וממה רצוי להימנע ? תודה רבה

מנהלי פורום וטרינריה