עזרה דחוףףף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/10/2016 | 12:13 | מאת: מישהי

דר שלום בעבר הובחנתי שיש לי וולונדניה וסבלתי מכאבים וחוסר תחושה בדגדגן טופלתי בכדורים טבשלב מסויים חזרה התחושה... כרגע במשך חודש יש לי שוב חוסר תחושה אני ממש בדיכאון ואין לי שום אפשרות לקיים יחסי מין כי אין גירוי היחסים עם בעלי מדרדרים...אני דואגת שיש לי פגיעה עצבים והמצב לא הפיך.מה ניתן לעשות????? בבקשה תעזור לייייי

שלום יתכן ומדובר בבעיה עצבית , אנטומית או פסיכולוגית - פסיכוסומטית יש צורך בבירור הנושא לעיתים כאמור הבעיה אינה גינקולוגית

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן