כאבים בקיום יחסים (וגם לא) עקב תפירה לא טובה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

16/08/2016 | 21:32 | מאת: NIL

ערב טוב אני שנה וחצי אחרי הלידה, ישנה נקודה בפתח הנרתיק שמציקה-כואבת במגע... גם במגע עדין היא מורגשת (יש גם חתיכת עור קטנטנה בולטת) בעקבות תלונות חוזרות שכואב לי ושאני לא יכולה לקיים יחסי מין נורמאלים עם בעלי מאז הלידה רופאת הנשים שלי ציידה אותי במשחה מאלחשת ("עזרקאין קרם 5%") אבל זה ממש ממש לא עוזר, נוצר מצב שאני לא מרגישה כלום! לא את הכאב אבל גם לא את החדירה.... וכשההשפעה של המשחה חולפת... כל האיזור כואב לי ושורף בטירוף!!! (לפחות בלי המשחה יש לי בקרה כלשהי...) יש לציין שברגע שטיפה אני מרגישה שהמקום כואב והשתפשף - 95% מהמקרים אני חוטפת גם פטריה... נוצר מצב שנמנעתי חצי שנה מקיום יחסים כי זה כבר היה מעגל לא נעים בכלל איכות החיים בתחום זה ירדה משמעותית. היום חזרתי אל הרופאה והיא אמרה לי שאין שום דבר שיש לעשות. אני מסרבת לקבל את התשובה הזו, כל חיי רציתי ארבעה ילדים ואז לגדל אותם בכיף וגדול ולהתפתח יחד איתם ועם בעלי... והיום הנ"ל נתנה לי את התחושה שסיימתי עם חיי מין מהנים. כולי תפילות שאני במקום הנכון ומכם תגיע הישועה... :( כאמור - אני שנה וחצי אחרי הלידה...!(אחרי ארבע לידות) רוצה את עצמי חזרה... ! תודה מראש

שלום נשמע מתיאורך שהאזור לא החלים כראוי לרוב יש צורך לשחזר אותו בניתוח מדויק ו"תקבלי בחזרה" את איכות החיים שמגיע לך פרטים באתר DRKRISSI.COM ניתוח לרוב באשפוז יום ותפרים שנמסים לבד תוך כ חודש בברכה פרופ חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן