7 שנים לאחר ניתוח הצרת צוואר רחם - כאב נוראי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/07/2016 | 10:43 | מאת: מיכל

בת 57 עברתי לפני 7 שנים ניתוח להצרת צוואר רחם ביחד עם הרמת שלפוחית השתן. כשלושה חודשים לאחר הניתוחים ניסיתי לקיים יחסי מין והכאב היה נוראי. גם בדיקת הגניקולוג היתה כואבת נורא ומאז ועד היום המצב לא משתפר עד שאני פשוט נמנעת מקיום יחסים דבר שנראה לי שרק מחמיר את המצב. המנתח בדק ואמר שהניתוח נראה מוצלח ולא נראה שהצוואר צר מידי (כפי שחשתי). יש פתרון לבעייה? אני מנסה מדי פעם לשים משחה הורמונלית לתוך צוואר הרחם אבל גם זה לא מקל על הכאב וגם לא חומרי סיכה....

כניראה שעברת ניתוח מנצסטר - יכול במקרים מסוימים ליצור היצרות גבוה בנרתיק ומכאן הכאב ניתן לטפל במרחיבים עם הורמונים או בניתוח כדאי להבדק לפני החלטה פרופ חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן