שבוע אחרי לידה- מוטרדת מנראות התפרים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

13/04/2016 | 13:13 | מאת: טינקרבל

שלום...אני בת 27 לפני שבוע ילדתי בת שניה בלידת ואקום. מקפידה כל הזמן על שטיפות וניקיון של המקום. הסתכלתי על האזור וראיתי בצד ימין מתחת לנרתיק חתיכה קטנה קטנה כמו עיגול עור שפשוט לא נכנס לשום מקום...האם זה יעבור? מה אני אמורה לעשות?

שלום ומזל טוב כמובן צריך להבדק והמומחה צריך לראות מה הבעיה לעיתים אחרי נשירת התפרים האיזור מחלים יפה ולא צריך לדאוג לעיתים אכן התפירה אסימטרית יש הדבקויות בנרתיק ובפתח וכו כמובן ללא בדיקה קשה להעריך מה קורה בדיוק אצלך דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן