לידה אחרי ניתוח הצרת נרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/02/2016 | 15:46 | מאת: אסתי

שלום רב, לפני 6 שנים עברתי ניתוח הצרת נרתיק. אני צריכה ללדת עוד 4 חודשים, אני לא רוצה ללדת בניתוח קיסרי. ידוע לי שהנרתיק עלול להתרחב שוב (אין לי בעיה לעשות ניתוח נוסף). רציתי לשאול האם לידה נרתיקית אחרי כזה ניתוח יכולה לסכן את בריאותי בשל קרעים פנימיים או סיבוכים אפשריים אחרים?

אם לא שמו רשת לא צריכה לרוב להיות בעייה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן