ניתוח צניחת צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

08/02/2016 | 21:17 | מאת: חגית

שלום, רציתי בבקשה לשאול, באם כל ניתוח לתיקון צניחת צוואר הרחם באשר הוא, מונע אפשרות ללידה וגינלית עתידית? אני סובלת מצניחה חמורה וזה הדבר היחיד שמרתיע אותי מלעשות את הניתוח.

אם לא סיימת ילודה בוודאי עדיך להבדק עי אורוגינקולוג ולהחליט מה לעשות - כריתת צוואר מסכנת מאד את ההריון

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן