אבצס ברטולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/01/2016 | 17:27 | מאת: אור

היי,אני בהריון שבוע 33 ולפני ההריון יצא לי ציסטה בבלוטת הברטולין...הרופאת נשים אמרה כל עוד זה לא כואב אפשר לחיות עם זה,אציין ואומר שהיא גדולה..לפני יומיים החלו לי כאבים בציסטה (לפני 4 שנים היה לי אותו דבר לקחתי אוגמנטין והיא התפוצצה)כואב לי לעמוד ללכת ולשבת...התחלתי לפני יומיים אוגמנטין,עד כה אין שינוי,זה כואב גדול(כמו כדור פינג פונג)ואדום...אני פוחדת שזה לא יתפוצץ...האם יש עוד אלטרנטיבות לטיפול?!הבנתי שיש ניתוח בהרדמה מלאה...אני מאוד פוחדת מניתוחים ובכלל מהרדמה מלאה...מה האופציות...והאם זה יכול להפריע ללידה...אשמח לתשובה בהקדם תודה

יש קטטר "וורד" שמכניסים באלחוש מקומי ומשאירים למספר שבועות לא צריך הרדמה כללית ועובד טוב

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן